Wedstrijden

Categorieën

RABO Kidsrace

De Kidsrace is bedoeld voor alle jongens en meisjes van alle basisscholen uit Goirle, Riel en de verdere regio. Er zijn 3 kinderwedstrijden ingedeeld, kinderen uit groep 3/4, uit groep 5/6 en een wedstrijd met kinderen uit groep 7/8. Elke winnaar, zowel de eerste jongen als ook het eerste meisje word gehuldigd en ontvangt uit handen van een bekende Nederlander een echte rood/wit/blauwe trui. Deze winnaar zal samen met de nummers 2 en 3 in de wedstrijd op het podium gehuldigd worden. Om alles eerlijk te laten verlopen zijn kinderen die een wielrenlicentie hebben helaas uitgesloten van deelname.

Veiligheid staat voorop en daarvoor is een valhelm verplicht bij deelname, deze zijn eventueel te leen bij de organisatie. In 2019 reden er 138 kinderen mee voor hun NK race, heb jij er dit jaar ook zin in? Schrijf dan vanaf 1 Januri 2020 snel en gratis in…

Bekijk de poster:

Inschrijven Kidsrace

Funklasse

De Funklasse is een wedstrijd waaraan iedereen mag deelnemen die in het bezit is van een mountainbike. Erg leuk om eens een spectaculaire wedstrijd te ervaren. De deelnemers krijgen een daglicentie, gekoppeld aan een nummerbord en rugnummer. Er zijn hele mooie prijzen te winnen. Uiteraard is een fietshelm verplicht. Na de grote belangstelling in eerdere edities zal er dit jaar gestart worden in twee manches van elk 25 minuten en maximaal 50 deelnemers per manche. Uiteindelijk zullen de eerste 20 finishers van de twee voorrondes net voor de finale van het NK heren hun opwachting mogen maken in een spannende finale. De snelste funners mogen dan nog eens 30 minuten volle bak! Na elke manche gaan de eerste 3 dames door. Zij starten vervolgens samen met de heren in de finale. Maximaal aantal deelnemers is 100 personen. De indeling en startvolgorde wordt bepaald aan de volgorde van inschrijving, dus wees er snel bij voor een ideale startpositie! De inschrijfkosten bedragen 7,50 euro

Inschrijven Funklasse

Nederlands Kampioenschap

De officiële NK wedstrijd wordt verreden in één categorie. Alle licentie categorieën vanaf 15+, nieuwelingen, junioren, amateurs, masters en elite/beloften strijden samen voor de titel NK Streetrace 2019. Heren en dames rijden een aparte wedstrijd. Wie gaan de Kampioenen van vorig jaar opvolgen? De nieuwe Nederlands Kampioen gaat naast de gouden medaille en de rood/wit/blauwe trui ook nog eens met enkele mooie prijzen naar huis.

Prominentenrace/Ex-Profs

Ook dit jaar wordt er weer een spannende prominentenrace georganiseerd. De komende periode zal bekend worden gemaakt wie er allemaal zullen starten. De afgelopen jaren waren onder andere Bart Brentjens, Sven Nijs, Michael Rasmussen, Jeroen Blijlevens, Gert Jakobs, Michael Boogerd en vele anderen aan het werk te zien.