Entertainment

Muziekfeest op het plein!

De Streetrace is inmiddels meer dan alleen maar koers. Op het parcours maken de renners de dienst uit maar daar buiten gebeurt er ook van alles.Voorgaande jaren traden onder andere Johny Purple, Gebroeders Ko, Rene Schuurmans en Roy Donders op. Deze komende editie is er zelfs een echt ‘Muziekfeest op het plein’ vanaf 17.00 uur. Het Oranjeplein zal het nieuwe decor worden met een enorm gaaf podium.

Op het plein zullen tal van Foodtrucks staan waar je naar hartelust kunt smullen en midden op het plein zal een grote Bar staan waar je alle drankjes kunt verkrijgen. Tussen de Foodtrucks en de Bar zal de hoge brug komen te staan zodat er geen gevaar kan ontstaan met oversteken. Je loopt gewoon onder de brug door naar de bar en het podium.

John West trapt het muziekfeest af om stipt 17.00 uur, gevolgd om 17.30 uur door Youri Broers. Om 17.45 uur komt Tino Martin het podium op. Hij gaat het Oranjeplein laten horen wat hij allemaal zong tijden zijn concert in het Olympisch stadion 2 dagen eerder. Nummers als ‘Zij weet het’ en ‘Jij liet mij vallen’ werd al meer dan 9 miljoen keer geluisterd op Spotify.

 

 

Tijdschema

17.00 John West
17:45  Tino Martin